Geen vuur, wel gezelligheid

Elektrische haarden

Rommelaere biedt een ruime keuze elektrische haarden, voor ieder interieur.

De ideale oplossing wanneer gas en hout geen optie zijn maar je toch de gezelligheid van vuur in huis wilt evenaren.

Elektrische haarden

Mooi en voordelig

Wil je een vuurhaard in huis maar, is er geen budget of wil je om ecologische redenen niet opteren voor gas of hout, dan is een elektrische haard de oplossing voor jouw woning. 

Een elektrische haard heeft een negatieve bijklank als iets artificieels of vals, maar met de technologie van vandaag is een elektrische haard een volwaardig alternatief voor een gashaard of houthaard.

MEER OVER ELEKTRISCHE HAARDEN >

 

Elektrische haarden

Mooi en voordelig

Wil je een  vuurhaard in huis maar  is er geen budget of wil je om ecologische redenen niet opteren voor gas of hout, dan is een elektrische haard de oplossing voor jouw woning.

Een elektrische haard heeft een negatieve bijklank als iets artificieels of vals, maar met de technologie van vandaag is een elektrische haard een volwaardig alternatief voor een gashaard of houthaard.

MEER OVER ELEKTRISCHE HAARDEN >

 

Elektrische haard - Haarden Rommelaere

Ecologisch

Groen

Een elektrische haard is volledig milieuvriendelijk, zeker in combinatie met zonnepanelen en een thuisbatterij. Een elektrische haard is ook geschikt voor BEN-woningen.

Elektrische haard - Plaatsing - Haarden Rommaere

Economisch

Budget vriendelijk

De aankoop en plaatsing van een elektrische haard is veel goedkoper dan bij een hout- of gashaard. En wanneer je zonnepanelen hebt, verwarm je ook nog eens op zonne-energie.

Elektrische haard - Faber - Haarden Rommelaere

Uitvoeringen

Naar ieders smaak

Ook bij elektrische haarden zijn de uitvoeringsmogelijkheden zeer uitéénlopend. Je kan opteren voor een doorkijkhaard, een hoekhaard, een langwerpige haard, in hoogte of breedte …

Samen vinden we jouw haard

Elektrische haarden

Elektrische haarden combineren moeiteloos sfeer en gemak. Met een realistisch vlammenspel en een regelbare warmtebron, creëren ze een gezellige sfeer zonder rook of onderhoud. De moderne designs passen naadloos in elk interieur. Geniet van comfortabele warmte met een druk op de knop.

De voordelen van een elektrische haard

Elektrische haarden bieden tal van voordelen. Zo zijn ze proper, er wordt geen hout of gas verbruikt en er is geen echte vlam, dus geen assen en geen aanslag op de ruit van uw haard.
Ze zijn veilig gezien er geen (ver)brandingsgevaar is.
Ze zijn ecologisch, er is geen brandstof nodig, alleen elektriciteit. Wanneer een huis voorzien is van zonnepanelen kan de haard branden met de energie van de zon. Hoe mooi kan warmte zijn…
Daarnaast zijn ze ook perfect regelbaar, met een druk op de knop. U kiest voor grote of kleine vlammen, een rustig of hevige vlammenspel en ook de kleur kan bij bepaalde modellen worden aangepast zodat je het ideale vuur voor jou kan creëren.

Vuur en waterdamp?

Een elektrische haard met waterdamp, ook wel een waterdamp haard of sfeerhaard genoemd, werkt op een innovatieve manier om een realistisch vlammenspel te creëren. Hoe het werkt? De haard is voorzien van een waterreservoir en een ultrasone vernevelaar die het water omzet in fijne nevel. De LED-verlichting gaat de nevel verlichten wat resulteert in een effect van vlammen en gloeiende kooltjes.

Hoe met geluid en warmte?

Niet alleen de vlammen zijn realistisch, ook het geluid van een echte haard wordt nagebootst bij een elektrische haard. Ook hier zijn er voordelen bij, hou je het liever stil, dan kan ook dat met een druk op de knop. 
En geeft een elektrische haard ook warmte? Ja hoor! Dankzij de ingebouwde verwarmingsunit kan jouw elektrische haard fungeren als (bij)verwarming voor jouw leefruimte. Lucht uit de ruimte wordt aangezogen door de ingebouwde ventilator en wordt verwarmd door het verwarmingselement waarna de opgewarmde lucht opnieuw in de ruimte wordt verspreid. Een extra voordeel is dat het vuur ook kan branden zonder warmte te geven, ideaal voor sfeervolle zomeravonden.

    Eenvoudige plaatsing

    Een elektrische haard vereist geen schoorsteen of gasaansluiting en kan dus heel eenvoudig geplaatst worden in iedere woning en in iedere ruimte. Wat heb je wel nodig? Een stopcontact en een dunne waterleiding voor modellen werkend op waterdamp.