waarom

Rommelaere

Kiezen voor Rommelaere is kiezen voor een kleine familiebedrijf met een lange geschiedenis. Het is ook kiezen voor kwaliteit en service, voor een correcte prijs en een grote keuze.

Ben je op zoek naar een haard of kachel en geraak je niet uit het kluwen van mogelijkheden? Dan is Haarden Rommelaere jouw partner bij het maken van de juiste keuze voor jouw woning.

 

Houthaard - doorkijk - Haarden Rommelaere Roeselare

Afwerking

Van A tot Z

Wij bieden meer dan haarden en kachels. Vaak gaat het plaatsen van een haard gepaard met meer dan alleen de technische kant. We krijgen regelmatig de vraag om de haard in te werken in het interieur. En ja hoor, ook hiervoor kan je bij ons terecht. Je kan opteren voor het plaatsen van alleen de haard of kachel, maar wil je rond de haard een tv-meubel of kastenwand, ook dan kunnen wij jou helpen. We werken reeds jaren samen met ervaren schrijnwerkers die ieder project met ons tot een goed einde en mooie resultaat brengen.

Een volledige meerwaarde voor jouw interieur.

Langwerpige doorkijkhaard - Haarden rommelaere Roeselare

Advies op maat

Verschillende merken

In ons gamma bieden we een ruim aantal merken aan: Kalfire, Dovre, Barbas Bellfires, Cosyflamme, Faber, Dimplex. Dit laat ons toe voor ieder project de juiste oplossing te vinden. Iedere fabrikant heeft bepaalde ‘stokpaardjes’ en wij gaan samen met jouw op zoek naar de juiste haard of kachel voor jouw interieur, jouw voorkeur en jouw budget.

Houthaard - vrijstaand - Haarden Rommelaere

Service

Voor en na verkoop en plaatsing

Bij Rommelaere denken we steeds op lang termijn, ook wanneer het om service gaat. We kiezen er voor om van bij het eerste contact, tot na de levering en plaatsing, de best mogelijke service te geven aan onze klanten. 

Vaak is er na levering nog weinig te doen voor ons. Maar is er een probleem of zijn er vragen, dan kunne onze klanten steeds rekenen op een snel antwoord en of een snelle depannage.

Houthaard - vrijstaand - Haarden Rommelaere

Klein maar krachtig

Dat is onze sterkte

Haarden Rommelaere dat zijn Jochen en Renate, zelfwerkend patroon en echtgenote die dagelijks in contact staan met de klanten. Geen medewerkers en geen derde partijen, met uitzondering van onze collega schrijnwerkers. We kiezen er voor om zo te werken omdat we dan alles in de hand hebben, ook de tevredenheid van onze klanten. Het laat ons toe een persoonlijk contact te onderhouden, steeds op de hoogte te zijn en correcte afspraken te kunnen naleven.

Samen vinden we jouw haard of kachel